Introduksjonskurs 1 dag

Teambuilding? Utdrikningslag? Skoleutflukt? Er dere en gjeng som vil finne på noe morsomt sammen? Vi lager et spesialtilpasset opplegg i samarbeid med dere! Som regel blir det opplegg med mer action og med mindre fokus på forståelse sammenlignet med nybegynnerkurs, men fortsatt med stor vekt på sikkerhet.  Vi kan "underholde" 18 personer av gangen (6 pers pr instruktør), men opplegget kan også kombineres med bølgesurfing eller kjøres som et rulleringsopplegg dersom gruppen er for stor for å la alle kite samtidig.

Kitekurs, 2 dager

I løpet av en helg får du her den innføring du trenger for å begynne å kite på egen hånd. Du får litt teori og masse øving med å fly kite.  Vi er ute på stranda fra klokken 10 til 17 og møter opp på på Solastranda (hvis ikke annen beskjed gis på forhånd). Ikke alle klarer å kjøre på brettet i løpet av de første to dagene, men vi gir deg en trygg grunn sånn at du kan fortsette å lære på en sikker måte etter kurset.   Hvem kan delta? At du kan svømme og har normal fysikk er nok og du trenger ikke å være sterk! Til tross for at kitesurfing kan være en ekstremsport er det også en aktivitet som er mulig å utøve på en rolig måte av de aller fleste. Å lære kiting er imidlertid både vanskelig og risikabelt dersom man prøver å lære på egen hånd. Av den grunn bør alle som har lyst til å begynne ta et kurs! Først og fremst med tanke på sikkerhet, men også for raskere progresjon. Er du under 16 år, må du ha med godkjennelse fra foreldre for å kunne delta. Anbefalt aldersgrense på kurs er 13 år, for yngre deltakere anbefaller vi å ta timer med egen instruktør.  

FraNOK 2'800
Bestill nå!

Privat coaching sommer

Har du lyst til å ha eget kurs utenom våre oppsatte helgekurs? Med egen instruktør er du sikret den beste oppfølgingen, og vi tilpasser leksjonene til ditt nivå. Tidspunkt bestemmes etter at vi sammen har sjekket værmeldingen.

Utstyrsleie Sommer

Har du ikke utstyr men vil ut å kite? Vi har hva du trenger! Vi har også morsomme leketøy som bølgebrett, wakeskate and landboard. Full pakke inkluderer kite+brett+trapes+våtdrakt+våtsko. Velg på: KITES: Airush DNA 4-6-8-10-12-14 Cabrinha RADAR 9-12 Cabrinha SWITCHBLADE 8 BOARDS: Airush SWITCH 135 Airush VOX 140 Airush CONVERSE (Wave) 5´11", 6"1 Cabrinha RIVAL 145 Cabrinha WAKESKATE 130 Land board WETSUITES: West 5/3mm MENS S-M-L-XL-XXL West 5/3mm LADIES L8-L10-L12 +shoes and hoods HARNESSES: Airush Seat S-M-L-XL Airush Waist S-M    

FraNOK 1'000
Bestill nå!