Tilbake til Blog

Nyhet sommersesongen 2020: Kite Camp på Boretunet!

Sommeren 2020 er vi stolte av å ha et ekslusivt samarbeid med Kite Camp  på Boretunet!

Borestranden er sannsynligvis Norges beste strand for natursport. Her leker kitere, surfere, vindsurfere, bodyboardere, SUPere og paraglidere i skjønn forening. Men da en haug med containere dukket opp på strandens campingplass i november 2018, var det mange som hevet på øyenbrynene. Hva skulle de gjøre med gamle conteinerne fra Nordsjøen på Borestranda??

Etterhvert som oppussingen har blitt ferdig, har kritikerne stilnet, og fra de gamle containerne så har det blitt reist et ultramoderne hostel som allerede har blitt omtalt i arkitektmagasiner og i reiselivsguider. Her omkranser 4 mikrohus det store fellesbygget som huser  24 sengeplasser, dusj og toalett-sluse (slik at man kan ta av våtdrakten i dusjen uten å søle), felleskjøkkenet og stua.

Ta av deg våtdrakten i en varm dusj i ditt eget mikrohus 400 meter fra stranda, og slapp av etter en lang dag ute blant bølgene. Filmkos med projektor? Eller stille ettertanke, med blikket vendt ut gjennom de store panoramavinduene, mot havet og strandlandskapet? Det velger du som du vil, så klart.

Surfesjelen sitter i og på veggene, med historiske bilder av Jærens surfepionerer, og den åpne atmosfæren med delt stue og en stor terrasse levner ingen tvil om at dette e en vaskeekte Surfcamp.

Det er alltid bølger på Bore, og sommer som vinter så vil du treffe noen med et brett under armen eller en kite i lufta her. Liker du vannsport så finnes det ikke et bedre sted for å møte likesinnede. Og om du ønsker å kombinere kiting med surfing, så finnes det flere surfeskoler på stedet, og det går ann å leie utstyr for alle slags forhold og nivå.

Overnattingsalternativene er tilpasset alle og enhver – velg mellom delte rom med køysenger, dobbeltrom, familierom, eller et av de stilige mikrohusene med eget bad og kjøkken, ombygget fra et tidligere flotell i Nordsjøen.

Vi i Kitesurfing.no er stolte av å samarbeide med et av landets mest spennende overnattingssteder, og vi mener selv at det ikke finnes et bedre sted å tilbringe en helg på Jæren enn her!

Unn deg selv en uforglemmelig opplevelse med det beste Jæren har å by på, og meld deg på en av våre Kitecamper på Boretunet i sommer!