Velkommen til Kitesurfing.no

Kitesurfing.no er en av Norges eldste og mest erfarne kiteskoler. Vi har holdt sommerkurs på Jæren siden 2001 og vinterkurs på Haukeliseter siden 2007. Vi driver kun med kursing, ikke butikk, så vårt fokus ligger 100% på å gi deg den beste kursopplevelsen, ikke på å selge utstyret vårt. Etter hundrevis av elever hvert år og mange gode tilbakemelinger er vi rimelig sikre på at kursene våre er av høyeste kvalitet. Velkommen på kurs med oss!

BOOK SOMMERKURS
BOOK PERSONLIG COACHING
BOOK UTSTYRSLEIE

 

HVORFOR VELGE OSS?

 

VINDGARANTI

Hva skjer hvis det ikke er noe vind på kurset? Vi lar deg komme på et annet kurs GRATIS dersom det ikke er nok vind til å fly kitene minst en dag av to på et helgkurs. 

LOKALKUNNSKAP

Vi har bodd, surfet og seilt på jæren og haukeliseter gjennom en årrekke, og kjenner spottene og de lokale forholdene. Denne kunnskapen deler vi med kursdeltakerne våre.

Små grupper

OPPFØLGING

Istedefor å ha flest mulig deltakere på hvert kurs så har vi bestemt oss for å fokusere på sikkerhet og individuell oppfølging. derfor har vi maks fire deltaker per instruktør på våre nybegynnerkurs.

Lang erfaring

 

ERFARING

Vi har vært i vinden siden 2001, det gjør oss til en av de med med lengst erfaring med å holde kitekurs i landet. hvert år lærer ca 300 kursdeltakere å kite med

Uavhengig

UAVHENGIG

Vår jobb er å lære deg å kite, ikke pushe utstyr. vi hjelper deg å ta informerte valg angående kjøp av kite, uansett merke.

 

 

Lokasjon

  • Jæren

    Jæren er Norges svar på Hawaii. Fra Skeiestranden i Nord, til Brusand i Sør har vi 70km med sandstrender å boltre oss på, noe som gjør at vi oftere finner sted...

  • Haukeliseter

    Kiteparadiset Haukeliseter Fjellstue ligger midt mellom øst og vest langs vinteråpne E134. Meget snø og vindsikkert og kiting rett utforbi døren.