• Om Kitesurfing.no

  Etablert i 2001

 • Om Kitesurfing.no

  Entusiastiske instruktører

 • Om Kitesurfing.no

  Lokalkunnskap

 • Om Kitesurfing.no

  Personlig opplevelse og tilrettelegging

Vår historie

Kitesurfing.no har holdt kitekurs på Jæren siden 2001 og var en av de første kiteskolene i Norge. Litt etter litt har vi har vokst oss større og i 2007 startet vi som første kiteskole å holde kurs på Haukeliseter. Vi har i løpet av årene hatt mange flinke instruktører som har jobbet med oss, men den harde kjernen består av Tor-Erik, Tom, Martin, Marcus og Oskar, som alle har en felles lidenskap for natursport på snø og vann.
Vår forretning fokuserer primært på kursaktiviteter, noe som gjør oss veldig fleksible. Vi skreddersyr og tilrettelegger våre kurs slik at vi kan imøtekomme våre kunders behov og forventninger samtidig som vi ivaretar det som betyr mest: Sikkerhet og moro!​

Det var en gang for lenge siden...

Instruktører

Martin er en gladgutt fra Argentina/Jæren. Religiøst forhold til brettsport, på vann eller snø eller asfalt.

Tor-Erik Hauge

Grunderen av kitesurfing.no. Kitet og vært instruktør siden steinalderen. Jobber som IT konsulent ved siden av kite moroa.

Oskar

Oskar er en svenskimportert friluftsnerd som tar livet med ro. Baserer livet på kiting, surf, ski, snowboard, klatring og så videre...

Ble lokket med på snøkurs i 2007 og har ikke sett tilbake. Jobber i eget selskap og drar til Brazil å kiter så ofte som mulig.

Kontakt oss