Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst

KITESURFING PÅ JÆREN

Lær å kite på Jæren, Norges desiderte Vannsporthovedstad!

Kilometerlange sandstrender. Vindsikkert, langgrunt. Flattvann og bølger. Norges beste region for brettlek i sjø. Kom og oppleve Bestkysten med oss.

Book sommeraktiviteter Water Fra Mai til September

VÅRE SOMMERAKTIVITETER

VELKOMMEN TIL JÆREN

Kom og opplev de beste strendene i Norge sammen med oss!

Fra Skeiestranden i Nord, til Brusand i Sør har vi 70km med sandstrender å boltre oss på.

Teamet bak Kitesurfing.no er avlet opp på saltvann og tare, og vi kjenner krikene og krokene langs denne kystlinjen bedre enn de fleste. Det gjør at vi vet hvor vi skal dra for å gi deg den beste opplevelsen, enten du er nybegynner og vil ha langgrunt vann og små bølger, eller om du er dreven og ønsker å utforske noen av de perfekte flattvanns-, eller bølge-spotene i området. Vi har kitet opp og ned kysten, og vi vet hva som funker og når.

Om du vil oppleve noe av det beste Norge har å by på av vannsport, kom og besøk oss på Jæren i sommersesongen!

 

NYHET 2021: SURFCAMP PÅ BORESTRANDEN!

Les mer

VELKOMMEN TIL BORETUNET

Borestranden er sannsynligvis Norges beste strand for natursport. Her leker kitere, surfere, vindsurfere, bodyboardere, SUPere og paraglidere i skjønn forening.

Ved Borestranden ligger Boretunet; et ultramoderne hostel der  4 mikrohus omkranser det store fellesbygget som huser  24 sengeplasser, felleskjøkkenet og stua.

Surfesjelen sitter i og på veggene, med historiske bilder av Jærens surfepionerer, og den åpne atmosfæren med delt stue og en stor terrasse levner ingen tvil om at dette e en vaskeekte Surfcamp.

Overnattingsalternativene er tilpasset alle og enhver – velg mellom delte rom med køysenger, dobbeltrom, familierom, eller et av de stilige mikrohusene med eget bad og kjøkken, ombygget fra et tidligere flotell i Nordsjøen.

Vi i Kitesurfing.no er stolte av å samarbeide med et av landets mest spennende overnattingssteder, og vi mener selv at det ikke finnes et bedre sted å tilbringe en helg på Jæren enn her!