Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
  • UNIK OPPLEVELSE

TOW-SURFING

I SAMARBEID MED BORE SURF SENTER

Raske detaljer

PER ØKT 1-4 deltakere. Varighet telles fra vi er klare i vannet.
SESSION 2 timer
kr3000
EKSKURSJON 6 timer (Full Tank)
kr6000
Våtdraktleie per person
kr150

PRØV NOE HELT UNIKT

Tow-surfing med vannscooter åpner opp muligheter for å trene på vannstart samt ferdigheter på brett, enten det er twintip, surf eller hydrofoil, både med og uten bølger.

Vi har utrustet den kraftige Yamaha vannscooteren med slede, tau og sikkerhetsutstyr slik at vi kan tilby en helt unik opplevelse.

2t SESSION

FOIL: Vi har pionert flere foilspotter på Jæren. Foreløpig rekord 512 meter på én bølge. Vi finner en egnet spot fri for andre surfere og gir deg en Session du sent vil glemme.

SURF: Er du en habil surfer som ønsker en utfordring? Book oss for et skikkelig vinterswell og opplev de heftigste bølgene Nordsjøen har å by på. Vi tar deg med til sagnomsuste bølger som er umulige å nå uten båt.

Oppmøte på Bore Surf Senter hvor vi gjør oss klare med alt nødvendig utstyr.

Du får på deg vest og hjelm, vi kjører til båtslipp, sjøsetter skutern og starter økten din i vannet.
Du kan velge mellom tow-in surfebrett, hydrofoil-brett eller wakeboard.
Vi jakter på de beste forholdene for ditt nivå og disiplin, og kan kjøre til andre spotter dersom forholdene tilsier det.

Når vi er ferdige setter vi deg av på stranden ca 300m fra Surfsenteret.

Noen av spottene våre er umulig å surfe uten vannskuter, men ekstremt tilfredstillende å mestre når du har tryggheten av en makker på en rakettmotor som kan plukke deg opp og sette deg på peaken på null komma svisj. Vi er trent på Water Safety og redning i surf zonen.

FULL DAGS EKSKURSJON
Avhengig av hvor vi skal, avtaler vi oppmøte og tidspunkt senest dagen før.
Dersom vi skal til Lysefjorden, er oppmøte i Svankevigå i Stavanger Sentrum.

Det er gode muligheter for wakeboard med fine badeplasser i Gandsfjorden. Enkelt å komme til og fra dersom dere er en gjeng som ønsker en vannsport-dag.

ANDRE TJENESTER

Vi tilbyr også WATER SAFETY ved eventer, samt FOTO/VIDEO fra vannet. Kontakt oss for mer info.

 

VINDMELDING

Våre motoriserte aktiviteter passer best når det er lite vind (mindre enn 5m/s). Dersom det skulle vise seg å bli for mye vind den dagen du har valgt, kan vi flytte aktiviteten din til en senere dato.

BØLGEMELDING

  • TOW-SURFING egner seg spesielt godt når bølgene er over hødehøyde, dvs større enn 1.8 meter.
  • FOIL-SURFING kan man gjøre selv om det er helt flatt hav, og er man nybegynner er det gjerne slik man helst vil begynne.

Ikke nøl med å ringe oss dersom du er usikker på varselet. Vi er eksperter på å finne de beste dagene for din aktivitet.