• Nyhet 2020!

PROGRESSION CAMP

Opplev Bestkysten og utvikle dine ferdigheter sammen med lokale instruktører!

Raske detaljer

⭐️ Høydepunkter:

  • Lokale Spesialister
  • Norges Beste Kitespoter
  • Fokus på Personlig Utvikling og Progresjon
  • Overnatting og sosialt samvær på idylliske Boretunet
Kite Camp for Viderekomne med eget utstyr
kr8200
Kite Camp for Nybegynnere med låneutstyr
kr10700

Velkommen til Progression Camp!

Velkommen til 7 dagers Kitecamp i Norges største og beste region for vannsport!
Her har vi 70 Kilometer med sandstrender, points, moloer og flattvanns-spoter.

Progression Camp går ut på å bruke de unike forholdene vi har her, til å utvikle seg og oppdage nye grener av sporten. Vi tar utgangspunkt i vind- og bølgevarsel for å gi deg den beste mulige opplevelsen hver dag, enten det er en god vinddag, en dag med swell og bølger, eller en solskinndag perfekt for Hydrofoiling.

Om forholdene for kiting ikke skulle være tilstede, vil vi tilby Alternative Aktiviteter som for eksempel Surfekurs, SUP-tur, Skating i Park eller Hall, Laksefiske, eller en annen aktivitet.

For kitingen så vil vi dele Campen i 2 grupper: en for Viderekomne, og én for Nybegynnere. Avhengig av forhold og nivå så er det mulig at vi drar til ulike spoter med gruppene.

🐬 For Viderekomne så handler Progression Camp om å utvikle et bredt spekter av ferdigheter; som teknikker for Freestyle, Bølgekiting og Hydrofoil-kiting. Om vi gjør alt eller velger å fokuserer på enkelte disipliner vil være påvirket av Vær, Vind- og Bølge-forhold, og Preferanser & Ferdighetsnivå i gruppen.

🦀 For Nybegynnere så fokuserer vi på grunnleggende ferdigheter de første 2 dagene (som et vanlig kitekurs), og så bruker vi resten av uka på å ta steget videre. For eksempel hvordan man kan Holde Høyde, gjøre en Transition, eller sette din første Back-Loop. Også her vil man få personlig oppfølging etter hvilket nivå man er på.


VELKOMMEN TIL JÆREN

Våte Drømmer på Jæren.

Velkommen til 7 dager på Norges største og beste region for vannsport.
Fra vår Basecamp på Borestranda vil du sammen med andre likesinnede bli guidet til de beste kitespotene på Jæren.

Her leker kitere, surfere, windsurfere, bodyboardere, SUPere og Paraglidere i skjønn forening; alt etter om bølgene er små eller store, og vinden er on-, offshore, eller noe i mellom.

Her kan du bo rett på stranden, og ta av deg våtdrakten i en varm dusj.


FAQ