Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
  • Kommer 2021!

SURFCAMP

Oppdag alt Jæren har å by på i en intens uke på Vestkysten! 3-dagers Surfcamp i samabeid med Bore Surf Senter

Raske detaljer

SURFCAMP
Deltageravgift 3 dager med aktiviteter
kr4500

VELKOMMEN TIL SURFCAMP!

Velkommen til Surfcamp i Norges største og beste region for vannsport!
Her har vi 70 Kilometer med sandstrender, points, moloer og flattvanns-spotter.

Vi stiller med surfebrett, kiteutstyr, SUP-brett, surfskates; alt man trenger for å ha det vannvittig gøy på Jærens bestkyst! Dersom forholdene tillater det vil vi også tilby tow-surfing etter vannscooter.

Vi har en deilig halfpipe å skate i, trampoline å trikse på, varme utedusjer, lavvo med bålkos, og en svær skate-vennlig terrasse med kafé.

Vår Surfcamp går ut på å bruke de unike forholdene vi har her, til å prøve forskjellige typer vannsport. Vi tar utgangspunkt i vind- og bølgevarsel for å gi deg den beste mulige opplevelsen hver dag, enten det er en god vinddag for kitesurfing, en dag med swell og bølger for bølgesurfing, eller en flat dag for SUP-safari eller surfskate på flatmark eller skatepark. Vi har også vannscooter tilgjengelig for å gi deg en smakebit på tow-surfing!

🏄‍♂️ SURFING: Vi har samarbeid med den lokale Surfekurs-leverandøren Bore Surf Senter, som har entusiastiske og engasjerte instruktører. Jæren er landets beste region for bølgesurfing, med over 70 km kystlinje å boltre oss på.

🪁 KITESURFING: Vi har kiter og brett i alle størrelser og varianter, samt dyktige instruktører som lærer deg å kite på en trygg og spennende måte.

🛹 RULLEBRETT: Vi har Norges største skatepark på Tasta en kort kjøretur unna, i tillegg til 5 andre parker med bowl i området. Ta gjerne med ditt eget brett eller lån fra oss. Vi har Smoothstar brett til utlån som er spesial-rullebrett for å trene surf-teknikk på land.

🦦 SUP-TURER: Det finnes gode muligheter for å padle SUP i området, både i elv og i fjord og i sjø. Rett ved campen så slynger Figgjo-elva seg forbi. Her er det mulig å kose seg på flate dager.

🚤 VANNSCOOTER: Vi har vannscooter tilgjengelig, så dersom bølger og vind ikke spiller på lag så er det mulig å få prøvd seg på tow-surfing!


VELKOMMEN TIL JÆREN

Våte Drømmer på Jæren.


CAMPEN AVHOLDES SAMARBEID MED


FAQ

SAMARBEIDSPARTNERE