Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst

  • Nytt i 2021!

SURFCAMP JÆREN

3-dagers Surfcamp på Borestranda! Opplev Norges beste strand for vannsport!

Raske detaljer

Kom og bli med på surfecamp på Norges beste vannsport strand! Vi samler krefter med Bore Surf Senter for å kunne tilby landets mest komplette vannsport-camp, med masse utstyr og fasiliteter for å kunne tilby noe for ethvert nivå og værforhold!

Deltageravgift 3 dager med aktiviteter
kr4500
Overnatting bookes separat

VELKOMMEN TIL SURFCAMP!

Velkommen til Surfcamp i Norges største og beste region for vannsport!
Her har vi 70 Kilometer med sandstrender, points, moloer og flattvanns-spotter.

Vi stiller med surfebrett, kiteutstyr, SUP-brett, surfskates; alt man trenger for å ha det vannvittig gøy på Jærens Vestkyst! Dersom forholdene tillater det vil vi også tilby tow-surfing etter vannscooter.

Vi har en deilig halfpipe å skate i, trampoline å trikse på, varme utedusjer, lavvo med bålkos, og en svær skate-vennlig terrasse med kafé.

Vår Surfcamp går ut på å bruke de unike forholdene vi har her, til å prøve forskjellige typer vannsport. Vi tar utgangspunkt i vind- og bølgevarsel for å gi deg den beste mulige opplevelsen hver dag, enten det er en god vinddag for kitesurfing, en dag med swell og bølger for bølgesurfing, eller en flat dag for SUP-safari eller surfskate på flatmark eller skatepark. Vi har også vannscooter tilgjengelig for å gi deg en smakebit på tow-surfing!

🏄‍♂️ SURFING: Vi har samarbeid med den lokale Surfekurs-leverandøren Bore Surf Senter, som har entusiastiske og engasjerte instruktører. Jæren er landets beste region for bølgesurfing, med over 70 km kystlinje å boltre oss på.

🪁 KITESURFING: Vi har kiter og brett i alle størrelser og varianter, samt dyktige instruktører som lærer deg å kite på en trygg og spennende måte.

🛹 RULLEBRETT: Vi har Norges største skatepark på Tasta en kort kjøretur unna, i tillegg til 5 andre parker med bowl i området. Ta gjerne med ditt eget brett eller lån fra oss. Vi har Smoothstar surfskate brett til utlån som er spesial-rullebrett for å trene surf-teknikk på land.

🦦 SUP-TURER: Det finnes gode muligheter for å padle SUP i området, både i elv og i fjord og i sjø. Rett ved campen så slynger Figgjo-elva seg forbi. Her er det mulig å kose seg på flate dager.

🚤 VANNSCOOTER: Vi har vannscooter tilgjengelig, så dersom bølger og vind ikke spiller på lag så er det mulig å få prøvd seg på tow-surfing!

VELKOMMEN TIL BORESTRANDA


Våte Drømmer på Jæren.


OVERNATTING

Rimelig overnatting kan bookes på Bore Strandcamping som ligger rett ved SurfSenteret.

Du kan leie hytte eller bo i telt, eller leie plass for bobil.

  • Fri dusjer i felles anlegg
  • Fri handicap toalett og dusj
  • Felleskjøkken er stengt p.g.a CV-19
  • Vaskemaskiner og tørketromler med betalingspoletter

CAMPEN AVHOLDES SAMARBEID MED


FAQ