Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
  • Sommerferien 2022!

SURFCAMP JÆREN

3-DAGERS SURFCAMP PÅ BORESTRANDA! OPPLEV NORGES BESTE STRAND FOR VANNSPORT!

Raske detaljer

Kom og bli med på surfecamp på Norges beste vannsport strand! Vi samler krefter med Bore Surf Senter for å kunne tilby landets mest komplette vannsport-camp, med masse utstyr og fasiliteter for å kunne tilby noe for ethvert nivå og værforhold!

Deltageravgift 3 dager med aktiviteter
kr4500
Overnatting med eget Telt eller Bobil Per Natt
kr100

VELKOMMEN PÅ SURFCAMP!

Velkommen til Surfcamp i Norges største og beste region for vannsport!
Her har vi 70 Kilometer med sandstrender, points, moloer og flattvanns-spotter.

Vi stiller med surfebrett, kiteutstyr, SUP-brett, surfskates; alt man trenger for å ha det vannvittig gøy på Jærens Vestkyst! Dersom forholdene tillater det vil vi også tilby tow-surfing etter vannscooter.

Vi har en deilig halfpipe å skate i, trampoline å trikse på, varme utedusjer, lavvo med bålkos, og en svær skate-vennlig terrasse med kafé.

Vår Surfcamp går ut på å bruke de unike forholdene vi har her, til å prøve forskjellige typer vannsport. Vi tar utgangspunkt i vind- og bølgevarsel for å gi deg den beste mulige opplevelsen hver dag, enten det er en god vinddag for kitesurfing, en dag med swell og bølger for bølgesurfing, eller en flat dag for SUP-safari eller surfskate på flatmark eller skatepark. Vi har også vannscooter tilgjengelig for å gi deg en smakebit på tow-surfing!

🏄‍♂️ SURFING: Vi har samarbeid med den lokale Surfekurs-leverandøren Bore Surf Senter, som har entusiastiske og engasjerte instruktører. Jæren er Norges største region for bølgesurfing, og Borestranda er regionens mest konsistente strand for bølger.

🪁 KITESURFING: Vi har kiter og brett i alle størrelser og varianter, samt dyktige instruktører som lærer deg å kite på en trygg og spennende måte.

🛹 RULLEBRETT: Vi har surfskate brett til bruk på land, og gir leksjoner i dette. Dette er spesial-rullebrett for å trene surf-teknikk på land.

🦦 SUP-TURER: Det finnes gode muligheter for å padle SUP i området, både i elv og i fjord og i sjø. Rett ved campen så slynger Figgjo-elva seg forbi. Her er det mulig å kose seg på flate dager.

🚤 VANNSCOOTER: Vi har vannscooter tilgjengelig, så dersom bølger og vind ikke spiller på lag så er det mulig å få prøvd seg på tow-surfing!

I mellom slagene så henger vi på det nyoppussede BORE SURF SENTER, med skaterampe, trampoline, lavvo med peis, chill-out område på terassen og egen kafé der du kan få deg noe godt å varme deg på.

NB: Mat og overnatting er ikke inkludert; det finnes rimelig overnatting på stranden.


VELKOMMEN TIL BORESTRANDA

Våte Drømmer på Jæren.


OVERNATTING

Rimelig camping i eget telt/bobil kan bookes via oss.
Dersom du heller ønsker å bo i hytte kan du ta kontakt med Bore Strandcamping på telefon 976 16 623.

Fasiliteter:

  • Fri dusjer i felles anlegg
  • Fri handicap toalett og dusj
  • Felleskjøkken er stengt p.g.a CV-19
  • Vaskemaskiner og tørketromler med betalingspoletter

CAMPEN AVHOLDES SAMARBEID MED:


FAQ