SNØKITING PÅ HAUKELI

Kurs på Haukeliseter hver helg fra Januar til April

Norges dypeste snøhull. Snødekte vidder. Stabil vind. Fantastiske toppturmuligheter og heisbasert kjøring. Velkommen til et Snøkite Paradis i verdensklasse.

Book Vinteraktiviteter Plane Fra Januar til April

VELKOMMEN TIL HAUKELIFJELL

Teamet bak Kitesurfing.no var blant de første som kom til Haukelifjell for å kite i 2007. De store åpne viddene, med fjelltopper og islagte vann, 1000 meter over havet og over tregrensa, med en vanvittig snøstatistikk og pålitelige vindforhold, var som en våt drøm for oss da vi begynte å operere der, og kan best beskrives som en snøkitespot i verdensklasse.

Siden den gangen så  har området blitt en viden kjent destinasjon i kitemiljøet. Vi har vært med å utforske området og har lært opp mange instruktører på området. Vi kan garantere at vi finner den beste vinden for dagen og gir deg de beste forutsetningene for å lære å kite.

I tillegg til kitingen så er det fantastiske ski og snøbrett muligheter i området, både for de som liker det luftig og bratt, og for de som foretrekker flatere terreng.

For de som foretrekker heisbasert kjøring så er Røldal og Haukelifjell Skisenter er en kort kjøretur øst eller vest, og værskillet gjør at vi ofte finner bra snø og vær på den ene eller andre siden av Haukelitunnelen. Så her finnes alle muligheter for en fantastisk helg til fjells.

Vi holder snøkitekurs for nybegynnere og viderekomne hver helg i vinter, fra Januar til April. Kom og oppleve snøkiting i verdensklasse!

VÅRE VINTERAKTIVITETER