• COACHING 1:1

  Ønsker du ekstra tett oppfølging? Book en privat økt med våre dyktige instruktører for den tryggeste følelsen og den raskeste progresjonen.

  BOOK COACHING
 • GAVEKORT

  Gi en opplevelse - og kanskje en ny hobby - i gave!

  GI ET GAVEKORT
 • SOMMEREN ER HER!

  Sommerkurs 2017 er nå åpne for påmelding! På Jæren annenhver helg fra mai til september.

  SOMMERKURS 2017

Aktuelle aktiviteter

Kitekurs, 2 dager

I løpet av en helg får du her den innføring du trenger for å begynne å kite på egen hånd. Du får litt teori og masse øving med å fly kite.  Vi er ute på stranda fra klokken 10 til 17 og møter opp på på Solastranda (hvis ikke annen beskjed gis på forhånd). Ikke alle klarer å kjøre på brettet i løpet av de første to dagene, men vi gir deg en trygg grunn sånn at du kan fortsette å lære på en sikker måte etter kurset.   Hvem kan delta? At du kan svømme og har normal fysikk er nok og du trenger ikke å være sterk! Til tross for at kitesurfing kan være en ekstremsport er det også en aktivitet som er mulig å utøve på en rolig måte av de aller fleste. Å lære kiting er imidlertid både vanskelig og risikabelt dersom man prøver å lære på egen hånd. Av den grunn bør alle som har lyst til å begynne ta et kurs! Først og fremst med tanke på sikkerhet, men også for raskere progresjon. Er du under 16 år, må du ha med godkjennelse fra foreldre for å kunne delta. Anbefalt aldersgrense på kurs er 13 år, for yngre deltakere anbefaller vi å ta timer med egen instruktør.  

FraNOK 2'800
Bestill nå!

Privat coaching sommer

Har du lyst til å ha eget kurs utenom våre oppsatte helgekurs? Med egen instruktør er du sikret den beste oppfølgingen, og vi tilpasser leksjonene til ditt nivå. Tidspunkt bestemmes etter at vi sammen har sjekket værmeldingen.

Utstyrsleie Sommer

Har du ikke utstyr men vil ut å kite? Vi har hva du trenger! Vi har også morsomme leketøy som bølgebrett, wakeskate and landboard. Full pakke inkluderer kite+brett+trapes+våtdrakt+våtsko. Velg på: KITES: Airush DNA 4-6-8-10-12-14 Cabrinha RADAR 9-12 Cabrinha SWITCHBLADE 8 BOARDS: Airush SWITCH 135 Airush VOX 140 Airush CONVERSE (Wave) 5´11", 6"1 Cabrinha RIVAL 145 Cabrinha WAKESKATE 130 Land board WETSUITES: West 5/3mm MENS S-M-L-XL-XXL West 5/3mm LADIES L8-L10-L12 +shoes and hoods HARNESSES: Airush Seat S-M-L-XL Airush Waist S-M    

FraNOK 1'000
Bestill nå!

HVORFOR VELGE OSS

 

 

VINDGARANTI

Hva skjer hvis det ikke er noe vind på kurset? Vi lar deg komme på et annet kurs GRATIS dersom det ikke er nok vind til å fly kitene minst en dag av to på et helgkurs. 

LOKALKUNNSKAP

Vi har bodd, surfet og seilt på jæren og haukeliseter gjennom en årrekke, og kjenner spottene og de lokale forholdene. Denne kunnskapen deler vi med kursdeltakerne våre.

Små grupper

SMÅ GRUPPER

Istedefor å ha flest mulig deltakere på hvert kurs så har vi bestemt oss for å fokusere på sikkerhet og individuell oppfølging. derfor har vi maks fire deltaker per instruktør på våre nybegynnerkurs.

Lang erfaring
 

LANG ERFARING

Vi har vært i vinden siden 2001, det gjør oss til en av de med med lengst erfaring med å holde kitekurs i landet. hvert år lærer ca 300 kursdeltakere å kite med

Uavhengig

UAVHENGIG

Vår jobb er å lære deg å kite, ikke pushe utstyr. vi hjelper deg å ta informerte valg angående kjøp av kite, uansett merke.

 

 

LOKALKUNNSKAP

Vi har bodd, surfet og seilt på jæren og haukeliseter gjennom en årrekke, og kjenner spottene og de lokale forholdene. Denne kunnskapen deler vi med kursdeltakerne våre.

Lokasjon

Jæren

Kilometerlange sandstrender, bølger, flattvann, vindsikkert og vakkert; Jæren er vannsporthovedstaden i Norge. Vi bruker flere strender avhengig av vindretning, men er mest på ny...

Vi liker

DNT
Airush
Cabrinha