• DRA PÅ TUR MED KITEN

  Vi kjenner Hardangervidda!

  EKSPEDISJONER
 • NORGES DYPESTE SNØHULL?

  Haukelifjell ligger på snøtoppen i Norge, og har ofte gode forhold

  KOM OG LEK MED OSS
 • NYBEGYNNERKURS

  Hver helg fra nyttår til påske

  MELD MEG PÅ
 • VIDEREKOMNE

  Hoppe? Kite i terrenget? Kite på topptur? Vi hjelper deg videre

  KURS FOR VIDEREKOMNE
 • GAVEKORT

  Ikke test forholdet med å lære bort kiting på egen hånd.

  GI ET GAVEKORT
 • SOMMEREN ER SNART HER!

  Sommerkurs 2017 er nå åpne for påmelding!

  SOMMERKURS 2017

Aktuelt

Leie av kiteutstyr vinter

Vil du ut å kite men mangler eget utstyr? Vi har årets utstyr i de fleste størrelser. Har også spesialbrett til kiting som Furbergs fantiske freeride snowboards. Velg og sett sammen fra øverste hylle: KITER: Airush DNA 4-6-8-10-12-14 Cabrinha RADAR 9-12 Cabrinha SWITCHBLADE 8 BRETT: Furberg THE FREERIDE 164-168 SKI: Slalomski TRAPESER: Airush Sitte S-M-L-XL Airush Hofte S-M  

FraNOK 550
Bestill nå!

Snowkite nybegynnerkurs

Snowkiting er spennende og morsomt, og kombinerer elementer fra flere ulike vann- og snøsporter. Dette gjør det til en sport med mange muligheter, og det finnes garantert noe som tiltaler deg! Til tross for at snowkiting kan være en ekstremsport er det også en sport som er mulig å utøve av nesten alle! Det spiller ikke så stor rolle om du er 13, 20 eller 65 år og du trenger ikke å være sterk! Normal fysikk og viljen å lære er det viktigste! Det er en aktivitet der du velger selv på hvilken måte du vil utøve sporten, ekstremt eller rolig. Å lære kiting er imidlertid både vanskelig og risikabelt dersom man prøver å lære på egen hånd! Av den grunn bør alle som har lyst til å begynne ta et kurs! Først og fremst med tanke på sikkerhet, men også for raskere progresjon. Er du under 16 år, må du ha med godkjennelse fra foreldre for å kunne delta. Anbefalt aldersgrense på kurs er 13 år, for yngre deltakere anbefaler vi å ta timer med egen instruktør. Dersom du har kitet en gang for lenge siden, og etterpå aldri tatt i en kite på en stund, så er det en STOR fordel å ta nybegynnerkurset fremfor å melde seg på et avansert kurs. Vi bruker ikke lengre tid enn nødvendig, og gir spillerom for de som tar det kjapt. Dersom du allerede kan kite på egen hånd, og kanskje har kitet en del på sjøen eller på snøen før, kan du vurdere våre viderekomne kurs som holdes parallelt med nybegynnerkursene. For de viderekommne deltagerne som behersker kjøring og kryssing, vil vi fokusere på hopping og triks, tips for å kite i terrenget, og avanserte teknikker for å være tryggere på egen hånd. PRISER Det finnes forskjellige prisalternativer: Kun kurs kr 2 800,-. Billigst mulig med overnatting i stabbur eller på sovesal, kurs og tre retters middag lørdag kveld - medlemmer av DNT kr 3 525, ikke medlemmer kr 3 875,-. Medlemmer av DNT Ung får en ytterligere rabatt på kr 200. Overnatting i delt fjellrom, kurs, frokost, niste og tre retters middag lørdag.  - medlemmer av DNT kr 4 415,-/ ikke medlemmer kr 4 835,-  DNT-medlemmer må fremvise gyldig medlemskort ved oppmøte. VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE BOOKING VIA VÅRE NETTSIDER: Siden det er Haukeliseter som tar seg av booking av våre vinterkurs, så har vi ikke live oversikt over ledige plasser. Om du ønsker å bli med på kurs kan du trykke på knappen "FORESPØRSEL", og fylle inn kontaktinfo, ønsket dato (helg) samt ønsket overnattingsalternativ. (Vi har kurs på snø hver helg gjennom hele vinteren, fra nyttår til påske.) Haukeliseter vil da komme tilbake til deg med et svar om det er ledig den datoen. Om du ønsker svar straks så anbefaler vi at du kontakter Haukeliseter direkte på telefon: +47 35 06 27 77. 

FraNOK 2'800
Bestill nå!

Privat coaching vinter

Har du lyst til å ha eget kurs utenom våre oppsatte helgekurs? Med egen instruktør er du sikret den beste oppfølgingen, og vi tilpasser leksjonene til ditt nivå. Tidspunkt bestemmes etter at vi sammen har sjekket værmeldingen.

Snowkite kurs for viderekomne

Har du prøvd kiting før men husker ikke heelt og ønsker hjelp til å komme videre? Kanskje du har erfaring på vann og ønsker hjelp med å komme i gang på snø? Er du allerede ganske flink men ønsker å ta steget videre til hopping, triksing, og kjøring i terrenget? Eller er du klar for en skikkelig utfordring og ønsker tips og trening til hvordan du kan forberede en flere dagers kite-ekspedisjon? Våre instruktører har mange års erfaring med kiting. Noen har vært med i internasjonale konkurranser, kitet over Hardangervidda med pulk og telt, og flydd fra toppene rundt Haukelifjell. De kan hjelpe deg med å ta det neste steget i din kite-karriere. På dette kurset vil vi tilpasse oss til ditt nivå og vise deg det DU ønsker å lære.

FraNOK 2'800
Bestill nå!

HVORFOR VELGE OSS

LOKALKUNNSKAP

Vi har bodd, surfet og seilt på jæren og haukeliseter gjennom en årrekke, og kjenner spottene og de lokale forholdene. Denne kunnskapen deler vi med kursdeltakerne våre.

Små grupper

SMÅ GRUPPER

Istedefor å ha flest mulig deltakere på hvert kurs så har vi bestemt oss for å fokusere på sikkerhet og individuell oppfølging. derfor har vi maks fire deltaker per instruktør på våre nybegynnerkurs.

Lang erfaring
 

LANG ERFARING

Vi har vært i vinden siden 2001, det gjør oss til en av de med med lengst erfaring med å holde kitekurs i landet. hvert år lærer ca 300 kursdeltakere å kite med

Uavhengig

UAVHENGIG

Vår jobb er å lære deg å kite, ikke pushe utstyr. vi hjelper deg å ta informerte valg angående kjøp av kite, uansett merke.

 

Lokasjon

 • Jæren

  Kilometerlange sandstrender, bølger, flattvann, vindsikkert og vakkert; Jæren er vannsporthovedstaden i Norge. Landskapet er flatt og åpent med himmel, hav og kyr. Få den S...

 • Haukelifjell

  Haukelifjell og Hardangervidda er et kitemekka i verdensklasse! Fra vår base på Haukeliseter Fjellstue kikker vi rett ut på Ståvatn, spoten der de fleste kursene blir avhold...

Vi liker

DNT
Airush
Cabrinha