Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst

Vannsport på Jæren

Opplev Norges beste strender for vannsport!

Kilometerlange sandstrender. Vindsikkert, langgrunt. Flattvann og bølger. Norges beste region for brettlek i sjø. Kom og oppleve Bestkysten med oss.

Book vannsport Water Fra Mai til September

VÅRE SOMMERAKTIVITETER

VINDMELDING

Kitene vi bruker flyr best i vind fra 5-15 meter per sekund (m/s). Vi bruker vindmelding fra Windguru. Du kan bruke vindmeldingen her for å se hvilke dager det er meldt mer enn 5 m/s (det er markert med stjerner i tabellen). Dersom det skulle vise seg å bli vindstille den dagen du har valgt, kan vi flytte aktiviteten din til en senere dato.

Klikk på triangelet for å se forklaring.
Snu telefonen i liggende format og oppdatér siden for å se vindmeldingen ved siden av kalenderen.

VINDMÅLER OG WEBKAMERA

Sjekk forholdene på Borestranda akkurat nå:

VELKOMMEN TIL JÆREN

Kom og opplev de beste strendene i Norge sammen med oss!

Fra Skeiestranden i Nord, til Brusand i Sør har vi 70km med sandstrender å boltre oss på.

Teamet bak Kitesurfing.no er avlet opp på saltvann og tare, og vi kjenner krikene og krokene langs denne kystlinjen bedre enn de fleste. Det gjør at vi vet hvor vi skal dra for å gi deg den beste opplevelsen, enten du er nybegynner og vil ha langgrunt vann og små bølger, eller om du er dreven og ønsker å utforske noen av de perfekte flattvanns-, eller bølge-spotene i området. Vi har kitet opp og ned kysten, og vi vet hva som funker og når.

Om du vil oppleve noe av det beste Norge har å by på av vannsport, kom og besøk oss på Jæren denne sommeren!

 

VELKOMMEN TIL BORESTRANDA

Borestranda er sannsynligvis Norges beste strand for natursport. Her leker kitere, surfere, vindsurfere, bodyboardere, SUPere og paraglidere i skjønn forening.

Rett før du kommer til parkeringsplassen på Borestranda ligger Bore Surf Senter, her henter vi våtdrakter og utstyr, og her er oppmøte for de fleste av våre aktiviteter.
Her kan du skifte i adskilte skifterom, og dusje i en varm dusj etter en lang dag på stranda.

Her er også skaterampe og trampoline, og du kan skate på den store terassen. Her er det kafé med enkel bevertning og sitteplasser, levegg, og innendørs lavvo med peiskos.
Plassen fungerer som et naturlig samlingspunkt for alle vannsportentusiaster på Jæren, her er alle velkommen til å henge ut og ta en pause fra aktivitetene på stranda.

Dersom du behøver overnatting så sjekk ut Bore Strandcamping eller Boretunet Hostel & Tiny Houses, begge ligger i gåavstand fra stranda.