Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
  • GRUPPERABATT

SNØKITE KURS FOR GRUPPER

FÅ GRUPPERABATT PÅ KITEKURS!

Raske detaljer

Online Booking stenger 7 dager før aktivitetsstart.

For Bookinger etter fristen, vennligst ring oss.

SMITTEVERN:

Hvis dere er mer enn 6 personer så kan vi dele opp gruppen i mindre grupper med inntil 6 personer i hver gruppe.

Kurset i sin helhet blir gjennomført utendørs.

4-16 Deltakere Per Person
1 Dags INTRO Prøve
kr1800
2 Dagers KURS Lære
kr3950
kr3600

PRIVATKURS FOR GRUPPER

Vi har mange års erfaring med aktiviteter til små og store grupper, og på alle budsjetter. Å lære å kite på snø er lettere enn å lære på vann, og mange som har skiferdigheter klarer å kjøre med kiten etter bare én dag!

For våre 1 Dags Introduksjon til Snøkiting fokuserer vi mer på praksis og mindre på teori enn på våre 2-Dagerskurs, og det er en fin måte å få en smaksprøve på kiting mens du blir passet på av en erfaren instruktør.

På våre 2-Dagers Gruppekurs går vi igjennom det samme programmet som på våre ordinære Nybegynnerkurs. Målsetningen med dette kurset er å gi deltakerne kunnskaper nok til å fortsette på egen hånd, samtidig som vi har det gøy 🙂 Med andre ord; bli selvstendige kitere.

Vi har kiteutstyr for opptil 16 personer om gangen, men hvis dere er en større gruppe på helgetur så er det mulig å dele gruppen i to slik at alle får prøve enten på lørdagen eller på søndagen.

Dere arrangerer deres egen overnatting og møter oss på kite-spoten med skiutstyr og mat for dagen.

Vi holder til på Haukeliseter, og gjennomfører de aller fleste kursene våre på Haukelifjell på to islagte vann i umiddelbar nærhet til Røldal og Vågslid. Det går et værskille ved Haukelifjell, så det er ofte mulig å velge den siden med best vær.

Dersom dere ønsker kurs andre steder på Sør- og Vestlandet er dette også mulig, skriv dette i Lokasjon-feltet ved påmelding eller kontakt oss for å finne et egnet område i nærheten av dere.

FAQ VINTER