Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
  • Krever Nybegynnerkurs

LEIE AV SNØKITEUTSTYR

LEI KITEUTSTYR AV OSS! DERSOM DU SENERE KJØPER BRUKT UTSTYR AV OSS, SLÅR VI AV LEIEPRISEN!

Raske detaljer

Priser Per Dag
Kiteutstyr Vinter Kite, trapes, kontrollbar, pumpe
kr1000

LEI DE BESTE OPPLEVELSENE!

Vil du ut og kite, men har ikke med eget utstyr? Vi har kiter i de fleste størrelser til utleie på dagsbasis.
Utstyret må hentes og leveres på Haukeliseter, og vi krever at gyldig identifikasjon legges igjen som depositum for utlånt utstyr.

Krever Nybegynnerkurs!

Vi opplever noen ganger at kunder som ikke har gått kurs, vil leie utstyr for å lære seg på egen hånd. Dette er noe vi ikke tillater, da faren kan være stor både for seg selv og andre dersom man ikke har de nødvendige kunnskaper og ferdigheter for å håndtere en stor kite.
Kiting er ikke noe hokus pokus, men det kan være svært farlig selv for den sterkeste mann dersom man bare prøver seg fram på egen hånd uten å få den nødvendige opplæringen.

Og selv om din kamerat kan kite, så betyr det ikke at han kan lære deg å kite! Det er rett og slett veldig mange momenter som kan gjøres feil, dersom man ikke har en kvalifisert instruktør med seg første gangene.

Av disse sikkerhetsmessige grunner ser vi oss nødt til å reservere vår rett til å leie ut utstyr til kunder som ikke kan vise grunnleggende ferdigheter i snøkiting.
Dersom du er nybegynner og ønsker en innføring til snøkiting, tilbyr vi Nybegynnerkurs i helgene eller Privatleksjoner i ukedagene. Dersom du demonstrerer mestring, trygghet og selvstendighet på Nybegynnerkurset, vil du kvalifiserere for å leie utstyr etterpå.

Kjøp av kursutstyr

Dersom du ønsker å kjøpe utstyr etter utleie, så kan vi slå av leieprisen på utstyret som du kjøper!
Prøv først, bestem deg etterpå!

FAQ VINTER