Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
  • Fly over vannflaten

WINGFOIL KURS

LÆR DEG Å FLY OVER VANNET MED EN HÅNDHOLDT VINGE SOM DU KAN BRUKE OVER ALT

Raske detaljer

PER ØKT Wingfoil utstyr inkludert
1t WINGSKATE Leksjon på LAND
kr850
3t WINGFOIL Leksjon på VANN
kr2500

Wingfoil er siste skrik innen vannsport. Med en håndholdt vinge i hendene og hydrofoil-brett på beina åpnes uante muligheter for å seile og surfe spoter og bølger som før var utenkelig. Vi gleder oss til å hjelpe flere i gang med denne allsidige vannsporten!

PROGRAM

Kursprogrammet er lagt opp til å kunne gjennomføres over 2 økter 3 timer, avhengig av nivå og forkunnskaper.

Avhengig av nivå og vindforhold, gjennomfører vi typisk Leksjon 1 Wingskate + Leksjon 2 Wingsurf i løpet av første økt, og Leksjon 3 Wingfoil i løpet av andre økt.

Dersom du vil teste litt før du går videre, tilbyr vi også Leksjon 1 Wingskate på land som egen Leksjon på 1 time.

Leksjon 1: WINGSKATE
Vi starter vi på land og går igjennom:
-Rigging
-Korrekt Grep
-Statisk Kontroll av Wingen på land (uten brett)
-Dynamisk Kontroll av Wingen på land (med rullebrett, i fart)

Leksjon 2: WINGSURF

Vi starter vi på land og går igjennom:
-Kroppsposisjonering på brett
-Pop-up Teknikk
Så er det tid for å bli våte; vi går i vannet, finner riktig posisjon, og prøver det vi har lært på land. Vi starter å øve på et oppblåsbart SUP-brett med finne-kjøl som er det tryggeste og desidert enkleste.

Leksjon 3: WINGFOIL

På denne økten bruker vi et dedikert Hydrofoilbrett sammen med Wingen for å fly over vannet med vinden. Dersom forhold og nivå tilsier det, kan vi gjennomføre økten som en Downwinder der vi plukker deg og utstyret opp med kjøretøy lenger nede på stranden, og kjører tilbake til start, slik at du får maks tid i vannet.

LOKASJON

Våre Wingfoil-Kurs avholdes på JÆREN, med oppmøte på BORE SURFSENTER. Her prøver du på våtdrakt, flytevest og hjelm, og vi henter utstyret for dagen.

Deretter drar vi til Dagens Spot, som kan være stranda som ligger i gåavstand, eller en av de andre spottene som ligger under 30 min kjøretur unna. Vi stiller med transport eller du kan kjøre egen bil om du ønsker.

Om du kommer med kollektivtransport så kan vi kan plukke deg opp i Stavanger Sentrum eller på Stavanger Lufthavn Sola (SVG).

HVORFOR VELGE OSS?

Vår visjon er å tilby det beste Wingfoil-kurset, på de beste spottene, i landet. Målet er å gi deg raskest mulig progresjon på en trygg måte som gjør at du føler mestring og selvstendighet;

  • Istedenfor å ta korteste veien fra senteret til stranda, så velger vi spot etter forhold. Det betyr at vi noen ganger må kjøre litt for å komme til den spoten som gir DEG best forhold for å lære. Det betyr også at vi kan vise deg det aller beste Jæren har å by på.
  • Vi bruker bruker alle hjelpemidler og teknikker for å gi deg raskest mulig progresjon; Surfskate, SUP, og håndplukket Wingfoil-utstyr tilpasset Nybegynnere og Viderekomne; samt innovative hjelpemidler som vår state-of-the-art elektriske winch og kraftige vannskuter med slede. Vi er de eneste i landet som tilbyr kurs med dette.
  • Vi tar sikkerhet på alvor, samtidig som vi ser verdien av å gi deg utfordringer tilpasset ditt utgangspunkt og nivå. Alle deltakere får utdelt hjelm og flytevest, og får personlig oppfølging langs hele stranda.

VINDMELDING

Kitene vi bruker flyr best i vind fra 5-15 meter per sekund (m/s). Vi bruker vindmelding fra Windguru. Du kan bruke vindmeldingen her for å se hvilke dager det er meldt 5 m/s eller mer (det er markert med stjerner i tabellen). Dersom det skulle vise seg å bli vindstille den dagen du har valgt, kan vi flytte aktiviteten din til en senere dato.

Klikk på triangelet for å se forklaring.
Snu telefonen i liggende format og oppdatér siden for å se vindmeldingen ved siden av kalenderen.

FAQ SOMMER

VENTELISTE

Ikke klar for å booke helt enda?

Fullt på ønsket dato?

Registrer deg gratis på vår uforpliktende Venteliste, så vil vi ta kontakt dersom det åpner seg noen ledige plasser.