Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
  • Grupperabatt!

SNØKITEKURS FOR GRUPPER

Arranger den perfekte vinterutflukten!

Raske detaljer

GRUPPERABATT 4-16 Deltakere
1 Dags Intro Prøve
kr1800 kr1500
2 Dagers Kurs Lære
kr3600 kr3000

FAMILIER, SELSKAPER, TEAMBUILDING, UTDRIKNINGSLAG

Vi har mange års erfaring med aktiviteter til store og små grupper, og på alle budsjetter. Å lære å kite på snø er lettere enn å lære på vann, og mange som har skiferdigheter klarer å kjøre med kiten etter bare én dag!

For våre 1 Dags Introduksjon til Snøkiting fokuserer vi mer på praksis og mindre på teori enn på våre ordinære 2-Dagers Nybegynnerkurs Snøkiting, og det er en fin måte å få en smaksprøve på kiting mens du blir passet på av en erfaren instruktør. Vi har kiteutstyr for opptil 16 personer om gangen, men hvis dere er en større gruppe på helgetur så er det mulig å dele gruppen i to slik at alle får prøve enten på lørdagen eller på søndagen.

Dere kan velge å arrangere egen overnatting eller bo med oss på Haukeliseter, vi har ulike alternativer for overnatting og mat både for studentgruppa på budsjett og for firmaturen som ønsker litt mer luksus.

Haukeliseter sitter midt i det berømte Haukelifjell området, og det er mange alternative aktiviteter å gjøre om du ikke kiter; Verdensberømte Røldal skisenter ligger en 30 minutters kjøretur mot vest, og den lokale favoritten Haukelifjell skisenter ligger bare 10 minutter mot øst. Det går et værskille ved Haukelifjell, så det er ofte mulig å velge den siden med best vær.

Hvis du heller foretrekker å bruke beina så er det et vell av flotte skiturer sør, nord, øst og vest for Haukeliseter, både for de som like å kjøre bratt og de som liker å gå flatt. Vi er eksperter på området og kan gi råd og tips om både fine langrennsturer for nybegynnere på fjellski/langrenn og luftige toppturer for mer avanserte skikjørere med erfaring og skredutstyr.

Sammen med Haukeliseter har vi alle fasiliteter å gjøre for gi dere en uforglemmelig helg i den dypeste snøen i Europa, med Villmarksspa med Badstue og Utendørs Stamp, god mat og en koselig atmosfære i rommene og i peisestuen.

Passer for alle aldre. Ingen erfaring nødvendig. Minimum 4 personer. På Haukeliseter eller på hytta.

For tilbud på overnatting, kontakt Haukeliseter.