Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
  • Grupperabatt!

KITESURFING KURS FOR GRUPPER

FÅ GRUPPERABATT PÅ KITEKURS VED 4 PERSONER ELLER FLERE!

Raske detaljer

PER GRUPPEDELTAKER Minimum 4 deltakere
1 Dags Intro Prøve
kr1950
kr1800
2 Dagers Kurs Lære
kr3950
kr3600
Våtedraktleie Per Dag
kr150

PRIVATKURS FOR GRUPPER

Vi har mange års erfaring med aktiviteter til små og store grupper, og på alle budsjetter.

For våre 1 Dags Introduksjon til Kitesurfing fokuserer vi mer på praksis og mindre på teori enn på våre 2-Dagerskurs, og det er en fin måte å få en smaksprøve på kiting mens du blir passet på av en erfaren instruktør.

På våre 2-Dagers Gruppekurs går vi igjennom det samme programmet som på våre ordinære Nybegynnerkurs. Målsetningen med dette kurset er å gi deltakerne kunnskaper nok til å fortsette på egen hånd, samtidig som vi har det gøy 🙂

Vi har kiteutstyr for opptil 16 personer om gangen, men hvis dere er en større gruppe på helgetur så er det mulig å dele gruppen i to slik at alle får prøve enten på lørdagen eller på søndagen.

Dere arrangerer deres egen overnatting og møter oss på kite-spoten med mat og drikke for dagen.

Vi holder til på Sola og Borestranden, og gjennomfører kursene våre på en av de mange strendene på Jæren. Nøyaktig hvilken strand det blir avhenger av vindretningen. Aktuelle strender er:

  • Sola
  • Hellestø
  • Bore
  • Orre
  • Refsnes
  • Brusand

Dersom dere ønsker kurs andre steder på Sør- og Vestlandet er dette også mulig, kontakt oss for å finne et egnet område i nærheten av dere.

VINDMELDING

Kitene vi bruker flyr best i vind fra 5-15 meter per sekund (m/s). Vi bruker vindmelding fra Windguru. Du kan bruke vindmeldingen her for å se hvilke dager det er meldt 5 m/s eller mer (det er markert med stjerner i tabellen). Dersom det skulle vise seg å bli vindstille den dagen du har valgt, kan vi flytte aktiviteten din til en senere dato.

Klikk på triangelet for å se forklaring.
Snu telefonen i liggende format og oppdatér siden for å se vindmeldingen ved siden av kalenderen.