Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
  • EKSKURSJONER

DOWNWIND

OPPLEV FLERE SPOTTER PÅ JÆREN I LØPET AV EN DAG

Raske detaljer

NB! Downwind kitesurfing og foiling er krevende og du bør alltid ta høyde for at du kan bli nødt til å svømme til land dersom noe ryker eller vinden løyer. Dersom du beveger deg lenger ut en du kan svømme tilbake, bør du alltid ha følgebåt!

Guide Kite/Wingfoil Guiding. Per time.
kr850
Pick-Up/Drop Off Hele Jæren. En vei.
kr950
Følgebåt Vannskuter. Per time.
kr1500

Downwinding er det nye hotte innen vannsport, og vi har en unik erfaring og lokalkunnskap til å kunne tilby dette for våre gjester på Jæren.
Istedetfor å drive å krysse fram og tilbake på samme spot, har det med foil-revolusjonen blitt populært å seile lengre turer fra A til B.
Med litt planlegging er det fullt mulig å tilbakelegge 100+km på en dag, og man kan dermed oppleve mange strender og spoter som man ellers ville brukt en hel sesong på å seile.
Vi har kunnskapen, erfaringen, og utstyret for å ta deg med på en ordentlig seilas langs Norges beste vannsportstrender.

HØYDEPUNKTER

Noen av de unike stedene man kan nå med en Downwinder;
– Tungenes Fyr
– Feistein Fyr
– Obrestad Fyr
– Preikestolen
– Lysebotn
– Gandsfjorden/Vaulen/Godalen

ALTERNATIVER
Vi er tilgjengelige både med Guide, Følgebåt og Pick-Up/Drop-Off.

GUIDE

Grunnet sikkerhet i sjø så anbefaler vi alle som ønsker å gjennomføre en Downwinder at man er 2 eller flere sammen. Dersom du kommer alene så har vi erfarne Guider som vil følge deg og vise vei på sjøen. For våre guidede turer så krever vi at alle deltakere har et grunnleggende nivå og en kondisjon på kite eller wing som tilsier at de kan komme seg til land for egen maskin dersom vinden skulle løye.

FØLGEBÅT

Dersom du er usikker på egne ferdigheter så anbefaler vi våre tjenester med følgebåt. Da vil guiden kjøre vannskuter og kan plukke deg opp dersom du trenger hjelp.

DROP-OFF/PICK-UP

Dersom dere er erfarne utøvere, kan dere dra på eventyr på egen hånd og bestille henting med vår 4WD Toyota HiAce Kassebil med plass til 2 passasjerer og windsurf/wingfoil/supfoil/kiteutstyr for opptil 4 personer. Vi anbefaler at dere stiller med flytevest og vanntett mobil dersom dere skulle få problemer langs veien. Ved henting tilbyr vi også foto- og video-tjenester med FPV-drone. Gi beskjed dersom dere ønsker dette

Vi anbefaler windy.com for vindmelding samt ruteplanlegging på kart.

For Live Tracking anbefaler vi bruk av appen Waterspeed og at dere sender oss linken til økten dere på SMS slik at vi kan følge med på hvor dere ligger i løypa.

Ta gjerne kontakt på telefon dersom du trenger hjelp til planlegging.

VINDKART JÆREN

VINDMÅLER OG WEBKAMERA

Sjekk forholdene på Borestranda akkurat nå:


Vindmåler Reve Havn


Vindmåler Reve Havn

Webkamera Borestranda