Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
Tilbake til Nyheter

CORONAVINTER 2021

a man skiing down a snow covered slope

Oppdatert 15. Februar:

I forbindelse med COVID-19 vil Haukeliseter som en del av DNT til en hver tid følge FHI og Regjeringen sine tiltak når det gjelder smittevern.

Grunnet utvidede restriksjoner har vi blitt tvunget til å kansellere våre Helgekurs på Haukeliseter ut Februar. Kurs i Mars og April er åpne for påmelding.

Deltakere som var booket inn på disse, har fått tilbud om å delta på Gruppekurs; På våre 2-Dagers Gruppekurs går vi igjennom det samme programmet som på våre Nybegynnerkurs, bare at vi gjennomfører kurset i sin helhet utendørs, og i mindre grupper. Gruppekurs gjennomføres uten Haukeliseter/DNT som medarrangør,  og som en følge av dette vil vi ikke kunne tilby vårt pakketilbud på Kitecamp med overnattting og fellesmiddag.  MEN det er fortsatt mulig for våre deltakere å booke seg inn som ordinære gjester på Haukeliseter. Det er også mulig å finne overnatting på Røldal eller i Vågslid dersom det skulle bli fullt på Haukeliseter.

Tilgjengelighet i ukedager og ferier

Grunnet restriksjoner så vil vi operere med begrenset kapasitet denne vinteren, og mange helger er fullbooket allerede. Et tips dersom det er fullt den helga som du ønsker å komme,  er å sjekke om du/dere har mulighet til å ta hjemmekontoret/studiene med til fjells og komme i ukedager. Haukeliseter har stabilt fibernett og pakketilbud for enhver smak og lommebok. Da kan du få nydelige dager i fjellet så og si for deg selv. Hvem vet når det blir mulig å gjøre neste gang?

Vi har en fast instruktør boende på Haukeliseter, som er tilgjengelig i ukedager, vinterferier, og påskeferien for  Privatleksjoner eller Privatkurs med GrupperabattVi kan også tilby kurs og leksjoner andre steder enn på Haukeliseter. Ta kontakt på telefon 411 91 592 så finner vi en løsning!

Refusjon dersom kansellering

Vi skjønner også at det er krevende å planlegge i disse tider. Derfor har vi satt nye og mer fleksible ombooking-, og avbestillings-regler:

Dersom kurs blir utsatt, eller restriksjoner eller medisinske årsaker hindrer deg i å delta på påmeldt kurs, tilbyr vi nå gratis ombooking. Dersom du ikke har mulighet for å delta på en senere dato, tilbyr vi refusjon av kursavgiften.

Øvrige vilkår finner du i våre Vilkår & Betingelser.

Smitteverntiltak

Dersom du har symptomer på Covid-19 så skal du selvsagt holde deg hjemme. Ved framvisning av Covid-test (uavhengig av resultat) vil du få tilbud om ombooking eller refusjon.
Vi operer etter regjeringens regler for utendørsaktiviteter, og i de instanser der vi er inne vil vi følge regjeringens råd for avstand.

 • Utendørs
  Mesteparten av tiden er vi ute, og godt pakket inn i klær, så nærkontakt er naturlig meget begrenset.
 • Utstyr
  Det vi bruker av utstyr som blir delt av andre, er trapeser som går utenpå klær. Disse vil bli utdelt ved kursstart, og beholdt av den enkelt fram til kursets slutt. Vi ber alle deltakere om å ta med egen hjelm og egne votter og hansker for å unngå hudkontakt.

Haukeliseter har innført en rekke tiltak for å gi en trygg opplevelese, og har et noe redusert tilbud, blant andre:

 • Sovesal er stengt
  Det betyr at gjester som booker Kitecamp Budsjett vil bli innlosjert på Stabbursrom som er mindre 2-5 manns rom.
 • Villmarksspa (badestamp og badstue) holdes stengt.
  Dette skyldes at det ikke er mulig å overholde én-meters-regelen.
 • Begrensinger på Stabbursrom:
  Kjøkkenutstyr vil bli fjernet fra disse rommene. Det er likevel mulig å lage mat, men kjøkkenutstyr må da medbringes av den enkelte gjest. Man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår også. Videre er det ikke tillatt med eget sengetøy og utvask på disse rommene. Sengetøy legges klart på rommene ved ankomst og vi anmoder gjester om å bruke dette og ikke bruke medbrakt sovepose/sengetøy. Dette betyr dessverre en ekstra kostnad på 200 kroner for utvask og leie av sengetøy.

Fullstendige smitteverntiltak på Haukeliseter finner du her.