Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst
  • NYHET 2022!

WINGFOIL KURS

LÆR DEG Å FLY OVER VANNET MED EN HÅNDHOLDT VINGE SOM DU KAN BRUKE OVERALT!

Raske detaljer

Privatleksjon med Eget Utstyr Per Time.
kr500
3-timers Leksjon Ta med en venn!
kr2500
6-timers Kurs Ta med en venn!
kr4000
Våtdraktleie Per Person/Dag. Inklusive hette, hansker, sko.
kr150

Wingfoil er siste skrik innen vannsport. Med en håndholdt vinge i hendene og hydrofoil-brett på beina åpnes uante muligheter for å seile og surfe spoter og bølger som før var utenkelig. Vi gleder oss til å hjelpe flere i gang med denne allsidige vannsporten!

PROGRAM

Program er under utvikling og kan bli endret.

Kursprogrammet er lagt opp til å kunne gjennomføres over 2 økter á 3 timer.

Vannsport er intenst og fysisk krevende. Derfor anbefaler vi å sette av 2 dager (med hvile) til gjennomføring av de to øktene. På denne måten kan vi også legge opp øktene etter hvordan vind- og bølgeforhold er. Dersom du ønsker kan vi også selvsagt gjennomføre kurset ila 1 dag.

HYDROFOIL LEKSJON

Dersom du ikke har noe foil-erfaring fra før av så vil vi bruke vår elektriske winch for å lære å stå på brett med hydrofoil.

Vi finner en spot med egnede forhold og øver med nybegynnervennlig utstyr.

WINGFOIL LEKSJON

Vi starter vi på land og går igjennom:

  • Rigging
  • Korrekt Grep
  • Wing-Kontroll på land ved hjelp av rullebrett
  • Kroppsposisjonering på brett
  • Pop-up Teknikk

Så er det tid for å ta det du har lært på land, ut i sjøen; vi går i vannet, finner riktig posisjon, og seiler på brettet. Dersom du ikke har noen erfaring med foil så starter vi å øve på et oppblåsbart SUP-brett med kjøl-finner som er det tryggeste og desidert enkleste. Når du mestrer dette, prøver vi med foilen og bruker Wingen for å fly over vannet. Her kan vi også bruke winchen for å maksimere tiden i vannet dersom forholdene tilsier det.

LOKASJON

Våre Wingfoil-Kurs avholdes på JÆREN, med oppmøte på BORE SURFSENTER. Her prøver du på våtdrakt, flytevest og hjelm, og vi henter utstyret for dagen.

Deretter drar vi til Dagens Spot, som kan være stranda som ligger i gåavstand, eller en av de andre spottene som ligger under 30 min kjøretur unna. Vi stiller med transport eller du kan kjøre egen bil om du ønsker.

Om du kommer med kollektivtransport så kan vi kan plukke deg opp i Stavanger Sentrum eller på Stavanger Lufthavn Sola (SVG).

HVORFOR VELGE OSS?

Vår visjon er å tilby det beste Wingfoil-kurset, på de beste spottene, i landet. Målet er å gi deg raskest mulig progresjon, på en trygg måte som gjør at du føler mestring og selvstendighet;

  • Alle våre Leksjoner og Kurs er én-til-én. Dersom du vil ta med en venn så går det fint, vi vil da bytte på å seile når vi er i sjøen.
  • Istedenfor å ta korteste veien fra senteret til stranda, så velger vi spot etter forhold. Det betyr at vi noen ganger må kjøre litt for å komme til den spoten som gir DEG best forhold for å lære. Det betyr også at vi kan vise deg det aller beste Jæren har å by på.
  • Vi bruker bruker alle hjelpemidler og teknikker for å gi deg raskest mulig progresjon; Surfskate, SUP, og nøye utvalgt Wingfoil-utstyr tilpasset Nybegynnere (og Viderekomne); samt innovative hjelpemidler som vår state-of-the-art elektriske winch og kommunikasjon via radio. Vi vil aldri kjøpe kursutstyr som vi ikke hadde kjørt på selv.
  • Vi tar sikkerhet på alvor, samtidig som vi ser verdien av å gi deg utfordringer tilpasset ditt utgangspunkt og nivå. Alle deltakere får utdelt hjelm og flytevest, og får personlig oppfølging langs hele stranda.

Dersom du har lyst på en prøvesmak, tilbyr vi GRATIS PRØVETIME med Surfskate på Bore Surfsenter!  Dersom du planlegger å besøke oss for dette, så bruk knappen under for å sette deg på Venteliste 👇🏻

VENTELISTE

Ikke klar for å booke helt enda?

Fullt på ønsket dato?

Registrer deg gratis på våre uforpliktende Venteliste, så vil vi ta kontakt dersom det åpner seg noen ledige plasser.